Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ρατσισμός: από Πακιστανοειδή «τροϊκανό» με θύματα Έλληνες ερευνητές

Ο Πακιστανός, ή Ινδός, δεν ξέρω τι είναι ακριβώς, πάντως με καταγωγή απο κείνα τα υπανάπτυκτα τριτοκοσμικά μέρη, S. S. Saxena, είναι «εταίρος» κάποιου ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος στην Ελλάδα.

Τι κάνουν οι «εταίροι»:
Παίζουν το ρόλο της τρόικας. Λογοκρίνουν τη δουλειά των επιστημόνων, διώχνουν όποιον η δουλειά του τους δυσαρεστεί γιατί βγάζει σκάρτη τη δικιά τους, γενικά εξουσιάζουν με ιδιοτελείς σκοπούς πάνω σε ερευνητές στην Ελλάδα.


Δείτε εδώ τα αίσχη όπου ο εταίρος αυτός εκμεταλλεύεται το πρόγραμμα αυτό, εκβιάζει, κτλ, για να προωθήσει την ειδεχθή προπαγάνδα του, σε μια εκδήλωση με μηδέν επιστημονικό περιοχόμενο, πλην εκείνο του Επιστημονικού Υπευθύνου (αν αυτό δεν είναι απόδειξη εκβιασμού, τότε τι είναι;)

Επίσης, σε ομιλία του (σελ.74) στην εναρκτήρια εκδήλωση του έργου CCQCN παρακαλώ, στο οποίο είναι «εταίρος», εκφράζει την άποψη ότι η «Δύση» δεν παράγει αρκετά καλούς και καταρτισμένους εργαζόμενους για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της νέας οικονομίας. Και γι'αυτό πρέπει να συνεχίζουμε να τους εισάγουμε από υπανάπτυκτες χώρες - και να τις στηρίζουμε με το ζόρι αυτές τις χώρες ρίχνοντάς τους ατελείωτα χρήματα για να τους παράγουν για μας. Ωραία λογική! Γι'αυτό δεν βρίσκουμε δουλειές και τώρα το παραδέχεται και επισήμως σαν να μας κουτουλάει όλους! Έκανε η μύγα κώλο...που λέει και ο σοφός λαός μας.

Μια εκδήλωση για να προωθούνται συμφέροντα υπανάπτυκτων καθεστώτων/λαών, να συναφθούν πολιτικές και επιχειρηματικές συμφωνίες δεν είναι τίποτε άλλο παρά κακοδιαχείρηση κονδυλίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια :