Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Μανόλης Βοργιάς: σάπιος δικηγόρος της συμφοράς!


Ο Εμμανουήλ Βοργιάς είναι νομικός σύμβουλος του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Πανεπιστημίου Κρήτης. Συντάσσει παράνομες οδηγίες για τους εργαζόμενους του ΕΛΚΕ, όπως τις προσκυνημένες διεφθαρμένες Προϊστάμενες Γραμματείας νυν και πρώην, Μαρία Καστελλάκη και Ελένη Καρκανάκη αντίστοιχα, ή την Επιτροπή Ερευνών, οι οποίοι όμως ξέρουν όλοι ότι είναι παράνομες οι οδηγίες αλλά κάνουν τα στραβά μάτια!

Επίσης, ο Μάνος Βοργιάς κάνει μεγάλες πουστιές όπως να εισηγείται τελείως ψευδώς και παραλόγως πως οι ενστάσεις που υποβλήθηκαν, με βάση αδικιών που διαπράχθηκαν κατά την αξιολόγηση υποψηφίων από Επιτροπή Ερευνών δεν αφορούν θέματα δεοντολογίας, για να μην εξεταστούν και δικαιωθούν αυτοί που κάνουν ένσταση. Έτσι χάνει ο κόσμος δουλειές οι οποίες πηγαίνουν σε τρίτης-κατηγορίας άτομα όπως γερμανοτραφείς Έλληνες (με σπουδές στη Γερμανία).

Ο Μανόλης Βοργιάς εκτελεί και μαφιόζικα καθήκοντα: λειτουργεί υποτίθεται εκ μέρους τρίτου για να κάνει παράπονα στην Αστυνομία για όποιον ψάχνει για τον ίδιο και ανακαλύπτει τις λαμογιές του. Όμως, εκείνος ο τρίτος δεν θα μπορούσε να είχε κανένα λόγο να παραπονεθεί και άρα, δεν μοιάζει εφικτό κάτι άλλο απο την εκδοχή ο Μάνος Βοργιάς να έχει πλαστογραφήσει την εξουσιοδότησή του! Ο Μάνος Βοργιάς χρήζει άμεση αποπομπή απο το Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου και απο το επάγγελμα του δικηγόρου γενικώς για να μη πω από το ίδιο το ηλιακό μας σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :