Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Πληρωμένα Διπλώματα

Η απατεώνας Φρόσω Κασωτάκη έκανε δήθεν μεταπτυχιακό, πού αλλού, στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Αν είναι δυνατόν κάποιο απόβρασμα του κοινού ποινικού δικαίου δίχως καν απολυτήριο δημοτικού, που παραποιεί δημόσια έγγραφα και κλέβει το κράτος να διαθέτει τη κατάλληλη πειθαρχία και διανοητική ικανότητα για να συλλαμβάνει ανώτερες οικονομικές θεωρίες για να αναλύσει τη παγκόσμια οικονομία. Για να συλλαμβάνει τα μωρά των μηχανικών απο τη Γερμανία όμως, σίγουρα μπορεί ένα τέτοιο υποκείμενο!!! Και να τα γεννάει, μουγκρίζοντας πάντα σαν μοσχάρι όπως κάνουν οι υποταγμένες γερμανίδες νοικοκυρές. Αρκεί να τη φέρνουν κοντά στο χρήμα. Προσέξτε πως είναι πολύ χαμηλού επιπέδου η εργασία και ότι οι περισσότερες σχεδόν πηγές είναι από το διαδίκτυο, και δη απο τα μαζικά μέσα ενημέρωσης, ή άλλες αμφίβολης-προελεύσεως. Τσιγκουνεύτηκε, απ'ό,τι φαίνεται, όπως και εκείνος που το επαναχρησιμοποίησε αργότερα.

 Όμως, ποιός έκανε τα στραβά μάτια; Για πατήστε εδώ να δείτε ΠΟΙΟΙ βουλευτάδες / υπουργάρες ήταν οι επιβλέποντες καθηγητές!
 
Ποιός ήταν όμως εκείνος που την έβαλε στη σημερινή, παράνομη δε, θέση της όπου κλέβει κονδύλια και νοθεύει δημόσια έγγραφα για να κλέβει ΦΠΑ; Και όπου διαχειρίζεται ευαίσθητα προσωπικά και επιστημονικά δεδομένα κι ας είναι του κοινού ποινικού δικαίου;

Τα ψοφίμια με τη συμπεριφορά αδίστακτης γκεσταπο αφέντρας γεμάτη οργή
που υποτάχθηκε λόγω έλλειψης φαντασίας και χαμηλής νοημοσύνης στις οπισθοδρομικές απαιτήσεις της κοινωνίας της τοποθετούνται σε θέσεις ψευδοεξουσίας απο πολιτικά λαμόγια.


 Η μύηση στην υποταγή ενός αδίστακτου υποχειρίου της μασονίας ξεκινάει απο τη κούνια της

Δεν υπάρχουν σχόλια :