Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Γεώργιος Νεοφώτιστος, σώγαμπρος πολιτικός

Ο Γιώργος Νεοφώτιστος του Κωνσταντίνου είναι σώγαμπρος, παντρεμένος με μια ματσωμένη πολιτικό ονόματι Αριστέα Φραγκάτη από το Ρέθυμνο. Από τα σωγαμπριλίκια του απέκτησε τις
διασυνδέσεις με το βρόμικο κόσμο της πολιτικής. Αφού απέτυχε στη κατάκτηση του αμερικανικού ονείρου δεν του μείνανε και άλλα περιθώρια θεωρεί. Μάθαμε πως τσιλιμπουρδίζει και με κυβερνητικούς παράγοντες, ακόμα και με τη ΓΓΕΤ, όπου  παρουσιάζει τη δουλειά άλλων στους οποίους τάζει διάφορα πράγματα για να μπαίνει το όνομά του λαθραία στις δημοσιεύσεις τους. Φυσικά εκείνοι που ενδίδουν είναι τόσο ξετσίπωτοι που ακόμα και το όνομά τους αλλάζουν σύμφωνα με τα δεδομένα μιας ξένης χώρας, σαν τη γερμανοτσολιού Ιωάννα Χιτζανίδου.

Ο Γιώργος Νεοφώιστος έχει και με την
Ευρωπαϊκή Ένωση επαφές. Έτσι κανονίζει τις βρόμικες
χρηματοδοτήσεις. Στο παρελθόν δεν τα έπαιρνε χοντρά απ'αυτούς
για κάτι προγράμματα-βιτρίνα χωρίς να παράγει κάποιο ουσιαστικό ερευνητικό έργο; Που κυρίως λειτουρούσαν ως όχημα για τη πραξικοπηματική επιβολή πολιτικής.

Πρόσφατα, συνομότησε με την αδίστακτη αντιπεριφερειάρχη του κώλου  Βιργινία Μανασάκη μαζί με το ξεφτιλισμένο παράνομο υποκείμενο του κοινού ποινικού δικαίου Φρόσω Κασωτάκη και άλλους να πλήξουν κι άλλο το χώρο της έρευνας για να πετύχουν τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς. Μέρος αυτού του σχεδίου ήταν η πρόσληψη κι άλλων παράνομων συμβασιούχων - χαραμοφάισσων στο έργο CCQCN για να κάνουν αναφορές στη Περιφέρεια Κρήτης όπως και να σπέρνουν συκοφαντίες σχετικά με τα επιστημονικά έργα τα οποία δεν κατανοούν διόλου όντας άξεστες γραμματείς! Και δη σε ανήλικους μαθητές (αυτός ο ευτελισμός της σοβαρής έρευνας αποκαλείται «διάχυση»).  Όπως οι Μαρία Βιτσάκη τ. Νικολάου: ΑΔΑ: 6ΓΑΘ469Β7Γ-Ρ0Κ, Αικατερίνη Δαμιανάκη τ. Σπυρίδωνα ΑΔΑ: 7ΡΔΖ469Β7Γ-ΒΧΡ, και η Γλυκερία Φραγκιουδάκη τ. Νικολάου ΑΔΑ: ΩΓΥΤ469Β7Γ-Μ39 (στη Δι@ύγεια).

Ο Γιώργος Νεοφώτιστος μας το έπαιζε κάποτε και «σερίφης» του έργου CCQCN, εκτελώντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ διοικητικά καθήκοντα: κυρίως συναντήσεις με πολιτικούς και νταηλίκια. Μόνο τα άσχημα πράγματα διατήρησε από τη παραμονή του στην Αμερική απ'ό,τι φαίνεται. Συμπεριφέρεται σαν να έχει μονίμως μια σφίγγα σφηνωμένη στο πρωκτό.