Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Γιώργος Νεοφώτιστος, νονός της έρευνας!

Κάποιοι του κατεβάζουν τα σώβρακα παραχωρώντας του θέση 1ου συγγραφέα χωρίς να έχει κάνει τίποτα. Αξιοπρέπεια μηδέν!
Εδώ τα αίσχη:
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fphy.2019.00024/full
 
Φυσικά η γερμανοτσολιού Johanne Tzatziki κάνει τα πάντα προκειμένου να κρατηθεί «ζωντανή» μέσα στα κυκλώματα που μαστίζουν την έρευνα γιατί μάλλον δεν αξίζει κάτι καλύτερο.

Ο κριτής που το πέρασε σε αυτό το σκάρτο περιοδικό είναι κολλητάρι του Γιώργου Τσιρώνη, ένας μαφιόζος.

Μπορεί να μην το γνώριζαν όλοι οι συγγραφείς ότι ο Γιώργος Νεοφώτιστος είναι απατεώνας αλλά εκείνος που πραγματικά έκανε τη δουλειά και δέχθηκε να του παραχωρήσει τη θέση του είναι μεγάλος ξεφτίλας!



Προχωράνε οι έρευνες; Επειδή οι εισαγγελικές αρχές διερευνούν κάποιες πολύ έγκυρες καταγγελίες ότι ο Γιώργος Νεοφώτιστος πληρώνεται χρόνια τώρα - μη πω για μια δεκαετία - από ερευνητικά κονδύλια του Πανεπιστημίου Κρήτης, χωρίς όμως να κάνει έρευνα ή να παράγει τίποτα, έπρεπε να τον βάλουν σε κάποιο άρθρο έστω σε πέμπτης τάξεως περιοδικό.

Ο κομπλεξικός αποτυχημένος Γιώργος Νεοφώτιστος μονο ασκεί νταηλίκια και «διοικητική» εργασία δηλαδή δημόσιες σχέσεις με πολιτικούς παράγοντες αλλά όχι έγκυρους, με μασόνους παρακρατικούς. Αυτός συνέτασσε παράνομα όλες τις αξιολογήσεις ερευνητών για το ερευνητικό πρόγραμμα CCQCN. Σε εκείνον κοινοποιούνταν η εμπιστευτική αλληλογραφία εργαζομένων στα ερευνητικά προγράμματα με τον ΕΛΚΕ. Γιατί άραγε;

Περισσότερα για το υποκείμενο αυτό εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :