Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Παράνομες γραμματείς με επίπεδο αποφοίτων ειδικών σχολείων;

Η γραμματέας Ευαγγελία Μακάκη έχει εγκληματική συμπεριφορά, αφού κανει συνέχεια παράνομες πράξεις και ανήθικες προτάσεις στους επιστήμονες,
ζητώντας τους για παράδειγμα την άδεια να τους πλαστογραφήσει την υπογραφή τους σε έγγραφα αμα τύχει να λείπουν, ή να της υπογράψουν εξουσιοδότηση
για να τους κάνει διάφορες δουλειές, ή να τους ζητάει άλλα παράνομα πράγματα όπως να υπογράφουν διάφορα έντυπα κενά, ασχολείται
με τα οικονομικά του προγράμματος παρά την εγκληματική συμπεριφορά της, κατι που ουτως ή άλλως απαγορεύεται από τη φύση της εργασίας της (εργολαβία) γιατί δεν τη καθιστά υπόλογη για τις πράξεις της στους εργοδότες (μάλλον συμφέρει κάποιους αυτό!!!).

Επίσης, έχει πιαστεί να αλλοιώνει εκθέσεις ερευνητών που στη συνέχεια στέλνει στον εργοδότη ο οποίος τις διαβιβάζει στους χρηματοδότες, την Ε.Ε. Εκσφεντονίζει δηλαδή τη δικιά της αγραμματοσύνη και αμορφωσιά και κομπλεξικότητα επάνω σε 100Χ ανώτερους διανοητικά και πνευματικά επιστήμονες! Άμα τύχει και παραπονεθούν οι επιστήμονες για το οτιδήποτε παράνομο τους κάνει, π.χ. τους ζητάει να της υπογράψουν κενό έντυπο, τιμωρούνται! Κλειδώνονται έξω απο το γραφείο τους!

Κανένας έντιμος δεν θα δεχόταν να κάνει όλες αυτές τις ατασθαλίες
με σκοπό την υποταγή του ερευνητικού προσωπικού στη «νέα τάξη πραγμάτων»
και γι'αυτό προτιμούνται για τους διοικητικούς ρόλους άκρως εκφυλισμένα άτομα με συμπεριφορές του κοινού ποινικού δικαίου! Κατά προτίμηση κομπλεξικές που σάπισαν από την υποταγή τους στις αυστηρές οπισθοδρομικές πρακτικές της κοινωνίας τους. Το τελευταίο είναι γενική πρακτική στα ευρωπαϊκά προγράμματα· τοποθετούνται τα πιο σάπια στενόμυαλα ξόανα που υπάρχουν, αρκεί να είναι γεμάτα οργή για την κατάντιά τους, σε θέσης ψευδοευθύνης για να τρομοκρατούν τους διανοούμενους.
Γι'αυτό και για το επίπεδό τους λαμβάνουν και υπέρογκες αμοιβές - στην προκειμένη περίπτωση πάνω απο 2000€/μήνα - γιατί ανήκουν στον υπόκοσμο!

Η Ευαγγελία Μακάκη έχει εισπράξει από παράνομες συμβάσεις έργου περί τις 200 χιλιάδες € από το Πανεπιστήμιο Κρήτης όλα αυτά τα χρόνια, στην υπηρεσία του υπόκοσμου της έρευνας!

Διερωτώμαι, επειδή κάποια ψόφια κομπλεξικιά αποφοίτησε απο Ειδικό Σχολείο, όπου μετά απο πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και χωριάτικου πείσματος, έμαθε επιτέλους να σκουπίζεται μόνη της, και ξεπετάει μούλικα για να έχει κάπου να εξουσιάζει, της δίνει το δικαίωμα και να εξουσιάζει και στη δουλειά, επάνω σε επιστήμονες που είχαν παρακολουθήσει το αντίθετο του «Ειδικού Σχολείου» αφού είναι προικισμένοι με τάξεις μεγέθους ανώτερη νοημοσύνη απο εκείνης; Προφανώς, για κάποιους φαίνεται απολύτως φυσιολογικό, γιατί παρόμοιες πρακτικές σημειώνονται και σε άλλα ευρωπαϊκά προγράμματα και σε άλλες χώρες - στις σκάρτες συντηρητικές, όπως Γαλλία, Γερμανία, κτλ., όπου υπάρχουν φανατισμένοι πολίτες, κάτι που δείχνει πως ο συντονισμός της κάθε λεπτομέρειας των ευρωπαϊκών προγραμμάτων γίνεται απο κεντρική πηγή, εκείνη της Ε.Ε.

 Οι θέσεις τους είναι άκρως παράνομες· παραβιάζουν και την ελληνική νομοθεσία που απαγορεύει σε άτομα με σύμβαση έργου να εκτελούν γραμματειακά/διοικητικά καθήκοντα στο Δημόσιο, αλλά παραδόξως και την ίδια τη σύμβαση με την Ε.Ε. που απαγορεύει τα διοικητικά καθήκοντα στα έργα της να εκτελούνται απο υπεργολάβους!

Η Εύα Μακάκη έχει αφαιμάξει το ελληνικό δημόσιο με τη παράνομη απασχόλησή της όλα αυτά τα χρόνια, υπηρετώντας τη πολιτική μαφία του νησιού στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Της τάξης των 200.000€. Όταν κάποια μυείται στην υποτέλεια από τη κούνια της, λογικό είναι να έχει κάποια απωθημένα και να έχει αναπτύξει μια αντικοινωνική συμπεριφορά ψυχοπαθούς που την ωθεί στη κλεψιά, και στο να βλάπτει αγνώστους. Αυτό το γνωρίζουν καλά τα λαμόγια πολιτικοί που στη συνέχεια τη βάζουν σε θέσεις κλειδιά για να ελέγχουν τη ροή του χρήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :