Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Patrick Navez: απατεώνας τεχνοκράτης

Ο Patrick Navez είναι εμετικός τεχνοκράτης. Ή μάλλον εντεταλμένος απεσταλμένος, με πολυετή θητεία στη Γερμανία.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Επί ένα χρόνο εισπράττει την δυσθεώρητα-υψηλή αμοιβή των 4.000€ μηνιαίως.

Κάνει το γύρο της Ελλάδας παρουσιάζοντας μπαρουφες σε συνέδρια.
Ενώ χίλιες φορές ανώτεροι Έλληνες ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο συνέδρια γιατί
τόλμησαν να παραπονεθούν για την εγκληματική συμπεριφορά της εμετικής παράνομης γραμματέως Ευαγγελίας Μακάκη! Η οποία έχει εισπράξει παράνομα κοντά 200.000 € από παράνομες συμβάσεις έργου (για γραμματειακή υποστήριξη, που απαγορεύεται) στο Πανεπιστήμιο Κρήτης όλα αυτά τα χρόνια.

  Ο Navez αυτό που κάνει μονάχα
είναι να αναπτύσσει σειρές σε πολλές μεταβλητές οι οποίες ΔΕΝ
συγκλίνουν.
Ούτε τον νοιάζει και το παραδέχτηκε ανοιχτά όταν στριμώχθηκε.
Ειναι δηλαδή όχι μόνο σκάρτος αλλά και απατεώνας.
Η έρευνά του είναι σκατά αλλά είναι αρκετά περίπλοκη ώστε να μπερδεύει τους περισσότερους, οι οποίοι εντυπωσιάζονται.

Η κύρια αποστολή του είναι να κατασκοπεύει και να υπονομεύει το Πανεπιστήμιο Κρήτης και γενικότερα την έρευνα στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ το προφίλ του· γράφει ξεκάθαρα πως ασχολείται ενεργά με την πολιτική στο χώρο της έρευνας (contributing to R&D policy making processes).

Είναι επικίνδυνος και σκατόψυχος. Λέει σε άλλους ερευνητές να μην δημοσιεύουν πράγματα που πηγαίνουν κόντρα σε καθιερωμένες θεωρίες. Προσπαθεί
να επιβάλλει τη σιχαμερή διεφθαρμένη σκοταδιστική καθολική ή/και γερμανική νοοτροπία στην Ελλάδα. Είναι και πεθερόπληκτος· έμενε στο ίδιο διαμέρισμα με την Ελληνίδα πεθερά του και δεν άντεχε άλλο, γι'αυτό αποφάσισε να έρθει εδώ για να ξεφύγει και να πάρει την εκδίκησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :